Urednica američkog časopisa Vog Ana Vintur preko online platforme odgovara na brojna pitanja svojih pratilaca, a u jednoj od rubrika govorilo se o trendovima koji će dominirati u ovoj godini i modnim detaljima koje nećemo skidati. Iako važi za ženu koja se vodi svojim stilom i ne pokorava se trendovima čemu svedoče njene godinama prepoznatljive naočare za sunce i male torbice, Vinturova ipak prati svaki detalj na modnim revijama gde se trendovi i diktiraju.

Po legendarnoj urednici, u 2020. viđaćemo ove dodatke. 

Modni dodaci od prirodnih materijala

Torbice, papuče, kaiševi, šeširi... slamnati i slični prirodni materijali na modnim pistama su aktuelni i izrazito su postali popularni. Vraćamo se prirodi u 2020. godini, pa obratite pažnju na ove komade, posebno  torbice i šešire.

Nakit od bisera

Trend bisernog nakita u sledećoj godini ide korak dalje i od suptilnog dodatka postaje odvažni "statement" komad. Nose se klasični biseri, ali i oni nepravilnog oblika koji podsećaju na leto, školjke i more.

"Bucket" torbe

Takozvane "bucket" torbe biće veliki hit u 2020., iako se na modnoj sceni već neko vreme nalaze. U novoj godini dolaze u fokus, što se dalo naslutiti iz brojnih kolekcija modnih brendova kao što su Celine ili Prada.