Opšte je poznato da obožavamo Francuskinje jer važe za najbolje obučene žene na svetu. Osim što su nam večita inspiracija, verujemo im da će svaki trend koji iznesu - zaista biti trend broj jedan.

View this post on Instagram

A post shared by Annemiek Kessels (@modedamour) on Dec 7, 2019 at 7:11am PST

Ipak, čini se da moda ne pronalazi inspiraciju samo u Francuskinjama, već i u namirnicama koje su tamo veoma popularne. Naime, jedan od trenutno najpoželjnijih modela torbi izgledom neodoljivo podseća na kroasan.

Za ovaj trend najzaslužniji je brend Bottega Veneta i njegove vrećaste torbice na nošenje preko ramena koje su u kratkom roku postale pravi hit.

Očekivano, trendom su se vodili i drugi dizajnerski brendovi, a prošlost nas je naučila da sve što je popularno brzo dobije i svoje povoljne high-street kopije pa ne sumnjamo da će svako uskoro moći pronaći kroasan-torbu po ceni za svoj džep.

A osim što podsećaju na neodoljivo pecivo, ove torbe su i jako praktične jer se nose preko ramena i dovoljno su prostrane da u njih stane sve što vam je potrebno za dan. Pogledajte kako ih kombinuju fashion devojke sa Instagrama i dodajte ovakvu torbu na svoj spisak za ovu godinu. Naravno, ako želite da budete u trendu.