Kada dođe prohladno vreme, prvo što nam pada na pamet jesu džemperi. Tanji, deblji, kraći, duži, jednobojni ili šareni. Tražimo modele od prošle sezone i stavljamo ih u prvi plan ormana, da nam budu na dohvat ruke. Uvek imamo one omiljene kojih se ne odričemo čak ni kad se pohabaju, ali neke ipak moramo da zamenimo i nabavimo nove.

Ukoliko planirate u kupovinu džempera za ovu sezonu - u nastavku potražite predloge i ideje.

Izdvojili smo za vas različite modele džempera koji su aktuelni, ali sa druge strane neprolazni. Kao što ste navikli od nas - znate da volimo one stvari koje nisu kratkog daha. Ove modele džempera moći ćete da nosite i kada prođe ova sezona. 

1. Beli džemper sa prugicama

Ide odlično uz farmerice i opuštene dnevne varijante. U zavisnosti za koje boje se odlučite biće prilagodljiv za kombinovanje sa stvarima koje inače volite i nosite.

2. Džemper - animal print

Kako je animal print ponovo aktuelan - ovak džemper je pravi hit, mada je takođe nešto što se uklapa u određen lični stil bez obzira na trendove.

3. Džemperi sa puf rukavima

Puf je više nego popularan, a kada su džemperi u pitanju ima jedan poseban šmek.

4. Neobične rolke

Raznih boja i sa prorezima na ramenima. Narandžasta je hit boja jeseni, a purpurna odlično pristaje svakoj brineti.

5. Oversize džemperi

Iako je ovaj prvi kratak, ipak smo ga uvrstili u oversize jer je širok, a kao takav odlično ide preko košulje ili haljine. Drugi pravi predstavnik ovog tipa, i svakom outfitu daje dozu romantike, ležernosti i posebnosti. Ovakvi džemperi pružaju osećaj topline samo kad ih pogledate.

6. Debeli rolka-džemperi sa širokim rukavima

Kada pričamo o osećaju kada neki komad garderobe nosite - kada ponesete ovakav džemper, imate osećaj kao da ste kod kuće. Toplina, ušuškanost i mekoća - idealni su atributi zbog kojih bi svaka od nas odmah poželela da se uvuče u jedan ovakav džemper. Idealni su i za jesen i zimu.

Nadamo se da smo vas inspirisali, i dali vam uvid u ono što je aktuelno, a sa druge strane "za sva vremena". Izaberite neki lep džemper koji će biti broj 1 za vas lično, i osećajte se udobno i ušuškano gde god da ste.

Izvor: Mogujatosama.rs