Postoje trendovi koji nam se dopadaju više ili manjeoji. A onda postoje trendovi koji nemaju baš nikakvog smisla i ne razumemo njihovu poentu postojanja. Neki od njih su i trenutno veliki hit u modnoj industriji, devojke ih nose kad god i gde god stignu, a mi se svaki sledeći put pitamo - zašto?

U nastavku otkrivamo kojih 10 (trendi) komada nam zaista nisu jasni. 

Providni ranac

Bar nama nikada neće biti jasna poanta providne torbe. Kad se u obzir uzme činjenica da otkrivanjem celog sadržaja sigurno privlačite sve lopove u gradu, moramo priznati da mu je funkcionalnost stvarno na nuli. 

Čizme s otvorenim prstima

Nosite čizme, ali one imaju otvorene prste. Zbog...? Ako već nosite čizme, onda se valjda podrazumeva da smo u hladnijoj sezoni i nema razloga da od njih napravimo sandale. 

Prsluk

Ista stvar kao i kod čizama otvorenih prstiju, nije nam jasna (ne)funkcionalnost ovog komada. Tehnički, nosite jaknu bez rukava. Budimo realni možeš i bez njega...

Rolka bez rukava

Malo jača varijanta prsluka. Valjda ne postoji topliji komad od rolke, ali u ovoj varijanti ona nema rukave. Možda ona i estetski izgleda lepo, ali zanima nas - gde i kada nosite ovaj komad?

Krznene papuče

Krzno na nogama bi možda i imalo smisla da se nalazi na bilo kojem drugom komadu osim na sandalama ili još gore, na papučama. Funkcija krzna je nepostojeća, a ovaj trendi komad već sledeće godine mogao bi da bude jedan od onih za koje ćemo se pitati: "ko je ikada mislio da je ovo dobra ideja?". 

Nastavak na sledećoj strani...