Ukoliko ih nosite samo u kombinaciji sa ravnim sandalama i običnom majicom, to mora da se promeni. U nastavku ćete naići na mnogo predloga kako da ukombinujete ovaj model pantalona u zavisnosti od prilike.

Zašto je dobro nositi kratke pantalone? Zato što su udobne, ženstvene i zato što ima bezbroj varijanti istih i samim tim mogu se nositi u najrazličitijim prilikama. Uostalom, mogu se nositi tokom cele godine, osim kada je baš hladno.

Kratke pantalone za večernji uzlazak - savršeno

U zavisnosti šta želite da postignete svojim izgledom, postoji nekoliko kombinacija za noćni izlazak. Ukoliko želite ne mnogo upečatljiv stajling, onda je pravi izbor kombinacija belog šortsa i bluze sa štrasom. Teksas šorts se slaže sa bilo kojim komadom odeće, rezervisanim za noćni život. Kratke pantalone sa cvetovima u kombinaciji sa visokim potpeticama i bež bluzom, daće vašem izgledu ženstvenu crtu. Ukoliko je zima, a vi želite provokativni izgled, izaberite šorts od tvida, zatim čizme koje dosežu iznad kolena i košulju. Idealno za hladne dane kada želite da izgledate seksi i zavodljivo.

Kežual stil

Kratke teksas pantalone, jednostavna košulja ili majica i bele, ravne cipele. Vrlo je lako ukombinovati šorts za opuštenu varijantu, tako da sve što možemo da vam kažemo na ovu temu, znate i sami. Ipak, da li biste se usudili da ukombinujete šorts sa bralette grudnjakom? I to u crnoj boji? Ukoliko vam se ne sviđa previše odvažan stajling, onda biste možda više voleli kombinaciju teksas šortsa, bele košulje i kožne jakne.

Nije šorts od teksasa jedini koji se uklapa uz sve. Oni od pamuka takođe pružaju mnogo opcija. Šorts sa visokim strukom i košulja koja je uvučena, plus sezonske cipele sa malom štiklom ili plutom, rančić torba i dobili smo savršenu, ležernu kombinaciju.

Da li imate kratke pantalone sa čipkom? Ukoliko nemate, hitno nabavite jedne. Bilo da su cele prekrivene čipkom ili samo jedan deo, vrlo su šik i ženstvene. Mogu biti idealne za svečane prilike, ali i sa svakodnevne u kombinaciji sa sportskom obućom i bež majicom ili bluzom. Ukoliko probate, biće vam omiljena kombinacija.

Šorts za specijalne prilike

Kada se radi o specijalnim prilikama, šorts treba da bude u drugom planu. Kako? Neka bude deo kombinacije sa nekim komadom odeće koji privlači pažnju i koji je moderan, kako bi odevna kombinacija bila prigodna za svečane prilike. Opredelite se za šorts koji ima visok struk ili koji je iznad kolena. Ukombinujte ga sa belom, svilenom bluzom, cipelama sa plutom i pismo tašnom.

Ukoliko niste sasvim sigurni da šorts koji ste izabrali odgovara svečanoj prilici, vreme je da pribegnete našim dragim aksesoarima. Tanak kaiš, koji je u boji šortsa ili u istoj boji kao cipele, šešir sa malim obodom i sa mašnom, nakit koji će vam pružiti elegantan izgled ili kvalitetna torba sa lancem. Nešto od ovoga može pomoći. Još ako pridodade dramatičnu šminku, kombinacija će biti dobitna.

Izvor: Ženskimagazin.rs