Možda volite da nosite uske ili farmerke sa ravnim nogavicama, ali ćete se ovog leta sigurno sve više opredeljivati za udobnije i ležernije modele sa širokim nogavicama. One su tokom sedamdesetih bile esencijalni deo odevnih kombinacija, a danas se ponovo vraćaju sa novim trendovima. Svestrane i vrlo udobne, mnoge dame vole da ih nose svakodnevno, kako na posao - tako i u ostalim aktivnostima.

Međutim, postavlja se pitanje: uz kakvu obuću najbolje izgleda? Ravnu, na potpeticu, baletanke, sandale, patike...? Danas vam otkrivamo odgovore na ovo pitanje, kako biste tokom celog leta mogli da uživate u različitim kombinacijama sa ovim modelom pantalona!

Platforme

Bilo da je reč o papučama, gležnjačama ili sandalama, nižim ili višim, platforme su idealne za nošenje uz ovaj retro stil pantalona. Pored toga što će vas vizuelno izdužiti, platforme će izdignuti šav i staviti poseban akcenat na pantalone.

Blok peta

Obuća sa blok petom je u poslednjih nekoliko sezona napravila pravi “bum” na modnoj sceni, a modne kuće su ovaj trend pozitivno prihvatile i implementirale u njihove kolekcije. Od sandala do cipela, ovakvi modeli će biti dličan izbor uz široke pantalone.

Salonke

Iskreno, nikada ne možete pogrešiti sa salonkama – jer one stoje uz apsolutno svaki model. Svestrane i jednostavnog dizajna, možete ih nositi svuda, a u zavisnosti od celokupnog stajlinga mogu imati formalnu ili ženstvenu i elegantnu notu.

Gležnjače

Jedna od voljenijih tipova obuće tokom čitave godine jesu polu-duboke čizme, odnosno gležnjače. Od velura, prevrnute ili klasične kože, u svim varijantama i nijansama, one su idealna opcija kada želite da nosite ravnu, ali elegantnu obuću.

Ovog leta, ali i jeseni birajte modele sa egzotičnim motivima, poput animal printa ili u nekonvencionalnim bojama koje će uneti notu zabave u vaš look.

Izvor: Ženskimagazin.rs