U svojoj fioci s donjim vešom biste trebale imati nekoliko različitih modela za razne prilike, tačnije njih šest. A evo i o kojim grudnjacima je reč: 

1. Grudnjak za majicu

Možda ovaj grudnjak ne spada među seksi komade donjeg rublja, ali s razlogom je klasik. Obični, nude grudnjak s nevidljivim rubovima i bez ikakvih detalja na sebi najbolje će izgledati ispod pamučnih majica i verovatno ćete upravo njega nositi i najčešće.

2. Push-up

Svaka žena ima one dane kada se želi osećati i izgledati seksepilno. A u tome uvek najbolje pomaže dobri stari push-up. Čak i ako se smatrate osobom koja to nikada ne bi obukla, verujte nam, jednom kad ga kupite, neće vam "trunuti" u fioci.

3. Bez bretela

Treba li vam uopće obašnjavati zašto vam je potreban bar jedan ovakav grudnjak? Pogotovo jer stiže vreme majica i haljinica koje otkrivaju ramena, a sigurno ne želite da vam se u takvim komadima vide bretele od grudnjaka. 

4. Sportski grudnjak 

Čak i ako ne idete u teretanu i ne bavite se baš nikakvim sportom, ne bi bilo loše nabaviti bar jedan sportski grudnjak. Jednom kada ga isprobate, iznenadiće vas podrška koju pruža grudima, a posebno ćete ga obožavati u "onim danima u mesecu", kada vam je udobnost najvažnija.

5. Bralette grudnjak

Bralette grudnjaci pružaju jednaku udobnost kao sportski grudnjaci, ali obično izgledaju lepše. Preko leta ih možete nositi i kao topić, a poslednjih godina postali su hit komad za festivale. 

6. Seksi grudnjak

Čipkasti, svileni ili kombinovani - kakav god odabrali, trebate imati bar jedan seksi grudnjak. Brojne studije pokazale su da seksi donji veš kod žena povećava samopouzdanje te ih osnažuje - a šta vam više od toga treba?

Izvor: Index.hr