Topovi na jedno rame već nekoliko sezona polako, ali sigurno zauzimaju nešto posebnije mesto unutar našeg ormara, no ove sezone govorimo o njihovoj apsolutnoj dominaciji. Reč je o modnom trendu koji istovremeno otkriva malo kože, ali na ženstven i odmeren način, pa je kao takav stvoren za tople prolećne dane.

View this post on Instagram

A post shared by

Iako je reč o modnom trendu koji je neko vreme izbačen iz naših svakodnevnih modnih odabira, sve češće ga možemo videti ukombinovanog u neodoljive autfite.

Oštre linije i naglasak na jedno rame te odsutnost drugog stvara poprilično zadovoljiv look, koji s druge strane ne mora nužno biti opredeljen samo za svečane prilike. Kako postoje dani kada se jednostavno želimo osećati posebno tokom ispunjavanja svakodnevnih obaveza, ovaj komad nam pruža upravo to: ženstvenost i opuštenost.

 

Top koji otkriva jedno rame možete kombinovati s mom fit jeansom ili prozračnim pantalonama visokog struka koji je dodatno naglašen velikim, upečatljivim kaišem. Ako više težite ženstvenim modnim izdanjima, ovaj komad možete kombinovati i s dugim suknjama čime ćete postići idealnu ravnotežu između zavodljivog i odmernog izgleda. Svečanije prilike su izvrsne da pokažete jednu modnu odvažnost, pa top na jedno rame možete kombinovati i sa mini suknjom, stoga teško da ćete proći neprimećeno.

Izvor: Fashion.hr