Sledećih pet vrsta tkanine nikada ne izlaze iz mode, a komade načinjene od njih bezbrižno ćete moći nositi godinama.

Tvid

Materijal koji je proslavila legendarna Koko Šanel uvek je bio simbol bogatstva i otmenosti. Ipak, osim sa skupocenim dizajnerskim potpisom, komadi načinjeni od tvida sada se vrlo lako mogu pronaći i u high street trgovinama, a vrlo je moguće da će neki pomisliti kako nosite puno skuplji outfit nego što on zaista jeste.

Koža

Jedan od glavnih modnih trendova ove godine upravo su odevni komadi načinjeni od kože. Bilo da je reč o jakni, pantalonama ili haljini, kožni komadi uvek izgledaju vrlo skupoceno, a ono na što trebate pripaziti kod kupovine je da odaberete vidno kvalitetnu i mekanu kožu, ako se odlučite za komade od veštačke kože.

Saten

Slip haljine i suknje načinjene od satena ne izlaze iz mode već duže vreme, a čini se kako ni neće uskoro. Stoga zasigurno nećete pogrešiti ako investirate u komad načinjen od ovog elegantnog materijala.

Organza

Lagan i prozračan materijal poput organze i više je nego poželjan u prolećnim danima. Košuljice sa zanimljivim printovima načinjene od organze trenutno su veliki modni hit, a isto je i s ostalim komadima načinjenim od ovog materijala.

Lan

Svima omiljeni letni materijal nikada ne izlazi iz mode, a osim toga uvek izgleda elegantno. Šta više možete poželeti?

Izvor: Index.hr