Povratkom predimenzioniranih sakoa, pantalona širokih nogavica te ogromnih majica koje se pozajmljuju iz muškog ormara, haljine koje prate siluetu tela takođe polako odlaze u zaborav.

Da i udobnost može biti chic dokazuju svi navedeni odevni komadi, ali i ovaj model haljina koji je postao pravi modni hit koji ćete viđati posvuda ovog leta. Reč je o tzv. "ružnim" haljinama koje krojem podsećaju na spavaćice vaših baka, a krase ih široki naduveni rukavi, visoki ovratnik i kroj koji pristaje baš svima jer ne prati liniju tela, već se od grudi širi u A-kroj.

Ovaj praktičan model haljine sakrće sve što želite sakriti te vam pritom pružiti udobnost, prozračnost i chic izgled. Ako ukombinujete u odevnu kombinaciju s njima slamnatu torbicu, zanimljive sandale i sunčane naočare, dobićete savršen outfit za vruće dane, a mnoge bi vas devojke mogle pitati gde ste kupile haljinu.

Iako su luksuzne dizajnerske modne kuće prepoznale potencijal ovog modela haljine, ne brinite, "ružne" haljine možete pronaći u gotovo svim high street trgovinama po izuzetno povoljnim cenama.

Izvor: Index.hr