U današnjem svetu mode ono što je neobično najbolje prolazi, a ako tome dodate i da je seksi, možete biti sigurni da je reč o velikom nadolazećem trendu. No, postoji jedan odevni predmet koji je neobičan, seksi, odvažan i uz to elegantan te, prema mnogima, ono najbolje - ne zahteva naročitu hrabrost. Ni ludost.

Pogađate? 

Prefinjene prozirne bluze koje otkrivaju sve što se nalazi ispod njih. Iako ih do pre par godina niko ne bi obukao u javnost, u poslednje vreme su upravo takve bluze zavladale ulicama. Ispod njih se nose grudnjaci, bodiji (ponekad i bikiniji) ili pak seksi potkošulje.  Zanimljivo je kako je to verovatno jedini odevni predmet koji je u potpunosti proziran, a nije nimalo vulgaran ili neprimeren. Zato ove prelepe bluze odlično funkcionišu apsolutno svim situacijama, od poslovnih sastanaka pa sve do večernjih izlazaka.

Naravno, za ovim trendom odavno su poludele i brojne influenserke pa je tako blogerka AnneLaure Mais Moreau pokazala kako ovakve prozirne bluze, ako su u neutralnoj boji poput smeđe, mogu odlično funkcionisati s klasičnim komadima. Uz visoke pantalone i tek nekoliko modnih dodataka iskombinovala je odličan retro stajling.

Da je reč o svestranom odevnom predmetu dokazala je i Kat Collings, blogerka i urednica portala Who What Wear. Naime, ona je odabrala efektnu prozirnu bluzu koja će podignuti apsolutno svaku kombinaciju.

 Ako odaberete bluzu ukrašenu trenutno najpopularnijim printom, tačkicama, možete biti sigurni da ste pronašli dobitnu kombinaciju.

Oversize trend je zavladao ulicama pa ne čudi što su se mnogi zaljubili upravo u takve modele. Idealna je to kombinacija neobičnog dizajna, odvažnog stila i elegancije za sve one kojima prozirne bluze nisu dovoljne posebne.

 Izvor: Index.hr