Krajnje je vreme da spakujete svoje kožne zimske torbe i nabavite modele prikladnije za toplu sezonu. A ako vas zanima šta donose letnji trendovi, tu smo za vas.

Ovog leta najviše će se istaknuti pet modela torbi od kojih ste neke već možda i nabavile, jer su bile hit i tokom proleća. U nastavku otkrijte o kojim je tačno modelima reč i izaberite svog favorita za leto:

Torbe od perlica

Za popularnost ovih ženstvenih torbica kriv je londonski brend Shrimps koji ih je prvi izbacio, no, očekivano, usledile su i brojne high-street kopije. Pomalo kičaste, načinjene kompletno od perlica, ovakve torbice podižu svaki outfit i s razlogom su trenutno megapopularne.

A post shared by Lorna (@lornaluxe) on Mar 21, 2018 at 11:59am PDT

Mrežaste torbe

Bitno je samo da su urađene od mreže, a na vama je da odlučite hoćete li odabrati ležerniji, veći model koji možete nositi na plažu, ali i tokom dana, ili pak neku fensi varijantu za večernje izlaske.

Clutch torbice s ručkom

Ako volite minimalistički stil, onda će vas najviše oduševiti trend nešto većih clutch torbica s takozvanom slip ručkom koja je ugrađena u torbicu. Jednostavnog oblika i obično u neutralnim bojama, ove torbice biće u savršenom kontrastu s vašim lepršavim letnjim haljinama i suknjama, a u njih stane baš sve što vam treba.

Okrugla torba

Ovaj prolećni trend očekivano se nastavlja i tokom leta. Okrugle pletene torbice poslednjih meseci dominiraju Instagramom, a nekako imamo osećaj da ćemo ih tokom leta viđati samo još češće. Ako bismo ijednu od navedenih torbi za ovo lrto izdvojili kao top trend, to bi definitivno bila ova.

Pletena torba

Još jedan trend koji je bio popularan već na proleće, iako odiše letom. Pletene torbe koje mogu izgledati kao cegeri ili korpe više nisu rezervisane samo za plažu i možete ih nositi tokom celog leta.

A post shared by Alexis Foreman (@stylememos) on Jun 10, 2018 at 11:51am PDT

Izvor: index.hr