Kažu da se istoija uvek ponavlja, a kada je u pitanju moda, to jeste definitivno tako. Samo ove godine svedočili smo povratku brojnih modnih trendova iz prošlih decenija, poput naglašenih ramena iz osamdesetih ili plastičnih kopči za kosu iz devedesetih, a sada se vratio još jedan trend iz davnina.

Prema poslednjem izveštaju s Pinteresta, najviše se pretražuje pojam"headband", što u prevodu s engleskog znači traka za kosu, porasla je za 38 odsto u odnosu na prošlu godinu, dok je pretraga za svilenim trakama skočila za 122 odsto od početka 2018. godine, a najpretraživanije su naravnobaršunaste trake .

Dakle, jasno vam je koji će vam modni dodatak ove sezone osigurati stilske bodove, a moguće je i da ga već imate kod kuće, pa nećete morati da trošite novac. Ali ako niste sačuvale svoje stare trake za kosu iz devedesetih (a nosile su se i početkom 21. veka), lako ćete pronaći bar jednu po svom ukusu u velikoj ponudi u popularnim prodavnicama.

A ako ipak ne znate kako da ih nosite, inspiraciju za to lako ćete pronaći na Pinterestu i Instagramu, a mi smo izdvojili nekoliko odličnih ideja. 

Објава коју дели Camila Coelho (@camilacoelho) дана 30. Апр 2018. у 4:21 PDT