Prelepoj Blejk Lajvli još od serije “Tračara” zavideli smo na savršenom ukusu za modu i kombinacijama koje bismo svakodnevno kopirali i nosili. Osim što nas je zauvek osvojila likom šik Serene, glumica i na crvenom tepihu važi za ikonu stila i ako nekoga verno pratimo na društvenim mrežama i skupljamo ideje za predstojeću sezonu, to je od nje.

Blejk Lajvli je za Instagram pozirala u čak tri različita stajlinga, od kojih je svaki bio još bolji od prethodnog.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on Apr 28, 2018 at 5:17pm PDT

Prvo je pozirala u poluprovidnoj haljini na tačkice iz najnovije kolekcije modne kuće Zimmerman za jesen 2018. koju je iskombinovala s Louboutinkama od vinila s ružičastim špicom i ljubičastom petom. Glumica se zavrtela za fotku i pokazala sve čari svoje lepršave haljine s raskošnom krinolinom, koju krase i otvorena leđa.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on Apr 28, 2018 at 5:17pm PDT

Zatim je uskočila u još jednu prelepu haljinu, ovoga puta s cvetnim dezenom i potpisom dizajnera Michaela Korsa. Što se tiče cipela, ostala je verna istom dizajneru, samo je odabrala potpuno providan model.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on Apr 28, 2018 at 9:16pm PDT

Crnu cvetnu haljinu koja je u gornjem delu uska i koja se širi od kukova Blejk je hrabro upotpunila kaišem lepoard printu koji ćete primetiti tek kada se malo bolje zagledate te tako dodatno naglasila svoj uski struk i vitku figuru. A nakon dve fantastične haljine, uskočila je u pantalone i ponovno oduševila.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on Apr 29, 2018 at 7:39am PDT

Blejk je iskombinovala jednostavnu majicu, sako i pantalone te svemu dodala papuče sa cirkonima u trendi nijansi lavande i sa zlatnom petom koje su odlično razbile sivilo i podigle njen autfit na viši nivo.

Izvor: index.hr