Nakon dugogodišnje modne vladavine, "skinny" farmerica napokon više nisu najpopularnije.

Njihovo mesto sada su zauzele potpuno drugačiji modeli inspirisani vintage trendovima. Nogavice su postale šire i struk viši, a ako vam takvi modeli ne zvuče primamljivo, razmislite dva puta jer, za razliku od uskih, ovakve farmerice laskaju baš svima.

A post shared by Judith Crawford (@talesofjude) on Mar 15, 2018 at 7:09am PDT

Ovog proleća nogavice postaju još šire i kraće, i nose se farmerice koje više liče na culotte pantalone pa se odlično uklapaju i u poslovne kombinacije.

Ovakve farmerice najbolje izgledaju u kombinaciji s nekom finom bluzom, sakoom i elegantnim salonkama, a dok čekate da i temperature postanu prolećne, možete ih i slobodno iskombinovati s čizmama te kratkom bundicom.

A post shared by Phoebe Soup (@phoebesoup) on Jan 17, 2018 at 10:18pm PST

A iako izgledaju neobično, i ove pantalone imaju iste prednosti kao i sve farmerice te se lako prilagođavaju baš svačijem stilu pa ih slobodno možete kombinovati i s patikama, običnim majicama i drugim ležernim komadima.

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on Feb 2, 2018 at 4:15am PST

Instagram je prepun modne inspiracije za njihovo kombinovanje, dok se police popularnih prodavnica polako popunjavaju širokim teksas pantalonama, među kojima ćete lako pronaći neke za sebe.

Izvor: index.hr