Najnoviji trendovi i upečatljivi komadi poput onih obojenih jarkim bojama i statement detaljima, ovog proleća će još jednom uneti raznolikost u naš orman, a svakodnevno biranje outfita pretvoriti u zabavnu modnu igru.

Međutim, u potrazi za najnovijim trendi modelima uvek tražimo i one koji će se unutar našeg ormana zadržati duže od jedne sezona i koji će osim osveženja doneti i jednostavnost u stvaranje svakodnevnih outfita. Među najisplativijim trendi komadima koje možemo dodati svojoj garderobi svake se sezone iznova ističe haljina.

Mada su haljine igrale važnu ulogu i unutar naše jesenje i zimske garderobe, proleće i leto će ih pretvoriti u najpoželjniji komad sezone. U prvim proletnjim kolekcijama jednostavne siluete klasičnih krojeva spojile su se sa istaknutim letnjim trendovima stvarajući jedinstvene modele kojima nećemo moći da odolimo.

Pred nama je par novih trendova i it modela, ali ova sezona nas istovremeno vraća onim klasičnim modelima haljina koji baš nikada ne izlaze iz mode.

Njihove jednostavne linije stvaraju siluete koje laskaju baš svakoj figuri, a klasičan izgled spojen sa trendi bojama i uzorcima daje im svežinu, zadržavajući njihov svestran karakter koji ih čini betvremenim klasicima.

Koji modeli su u pitanju pogledajte u nastavku:

Omiljeni klasik: Haljina na preklop

A post shared by Leonie Hanne (@ohhcouture) on Sep 25, 2017 at 3:00pm PDT

Jednostavni minimalizam: Slip haljina

A post shared by Leonie Hanne (@ohhcouture) on Mar 6, 2018 at 2:58pm PST

Za svaku priliku: Mala crna haljina

Romantična i dramatična: Maksi haljina

A post shared by Camila Coelho (@camilacoelho) on Jan 23, 2018 at 10:56am PST

Za svaki dan: Košulja-haljina

Preuzeto sa portala: Journal.hr