Ko kaže da poslovni look mora da bude ozbiljan i dosadan. Tome u prilog idu i brojni modni trenovi koji su posljednjih godina omogućili ženama da i na poslu izgledaju šik, poput cvetnih odela, bluza s mašnama i volanima, kariranih sakoa... Ako želite da i vaš poslovni stil u 2018. godini postane bolji, sve što vam treba je ovih 5 komada koji će vam to osigurati:

Cipele s niskom potpeticom

 Ako želite da na poslu češće nosite štikle, nabavite model s niskom, blok ili kitten potpeticom. Osim što su stabilnije i udobnije od klasičnih salonki s visokom, tankom petom, u ovakvim cipelama bićete i u koraku s trendovima.

Објава коју дели Camila Coelho (@camilacoelho) дана 15. Авг 2017. у 2:44 PDT

Šik remen

Remen je već odavno izgubio svoju primarnu svrhu i posljednjih par sezona postao je hit modni dodatak za kojim žene posežu kada žele da učine svoje autfite zanimljivijima. A remen s efektnom kopčom najlakši je način da u trenu podignete i svoj poslovni look.

Velika torba

Ako, uz malu torbicu, svaki dan na posao morate nositi i dodatnu platnenu torbu kako biste mogle da poneseti sve što vam treba, vreme je da nabavite veću torbu. S jednim povećim kožnim modelom u koji stanu sve vaše stvari, delovaćete mnogo elegantnije nego kada istovremeno nosite nekoliko torbi i vrećica.  

Klasično odelo

Tamno odelo s prugicama možda baš ne zvuči stajliš, ali s razlogom je klasik. Osim što je primer prave poslovne elegancije, u ovakvom odelu bićete samouverene i moćne, pogotovo ako ga iskombinujete s nekim dobrim parom štikli i ženstvenom bluzom.

Објава коју дели Tine Andrea (@tineandreaa) дана 13. Јун 2016. у 12:21 PDT

Delikatne minđuše

Žene uvek izgledaju sređenije kada nose nakit. Iako su trenutno u modi veliki, upečatljivi modeli, za posao radije izaberite neke jednostavne i manje uočljive miđuše koje će vam takođe osigurati dozu elegancije.

Izvor: Index Rouge