Koliko se razlikuju izabranica princa Harija i supruga princa Vilijama, već je jasno ako pogledate fotografije s javnih događaja.

Dok smo Kejt Midlton navikli da viđamo u konzervativnijim haljinama i u klasičnim izdanjima, Megan se ipak odlučila da spoji eleganciju i moderan stil. Naime, bivša glumica i buduća vojvotkinja strogo poštuje dreskod i vodi računa da sve bude pristojno i usklađeno, ali odbija da skroz promeni svoj stil. 

Umesto haljine do ispod kolena koje su svojstvene Kejt, Megan se češće opredeljuje za uska odela koja prate liniju tela ili autfite koje savršeno kombinuju njenu buduću titulu i moderan stil.

U četvtak 1. februara 2018. godine novopečeni par je prisustvovao svečanoj dodeli nagrada u Endeavour Fund u Londonu gde su bili počasni gosti i uručili nagrade ranjenim, povređenim i bolesnim vojnicima i opet su sve oči bile u prelepu Meg.

Kako mediji tvrde to je bio i njihov prvi zvanični večernji izlazak, a svu su odmah prokomentarisali kako se par lepo uskladio, ali i da gospođića Markl izgleda kao da je izašla iz svoje bivše serije Suits.

Osim što je oduševila modne kritičare i javnost svojim modnim odabirom, Megan je ponovo izabrala britanski brend, Aleksandar Makvin, koji inače obožava i njena buduća zaova Kejt. U nastavku pogledate fotografije i detalje njenog stajlinga.