Ona je prava urbana princeza i jedna od najuticajnijih modnih blogerki kod nas. Podelila je sa nama svoje fashion i beauty rutine i otkrila zanimljivosti o sebi i svom stilu koje do sada niste imali priliku da pročitate. 

Staša koja je omiljena modna kombinacija koju biste zauvek nosili?

To svakako mora biti crna haljina, bilo duža ili kraća. Haljina je moj omiljeni odevni predmet, a mala crna haljina nikada neće izaći iz mode. I obožavam crne i bele blejzere.

Po vašem mišljenju koji modni komad je ključ dobrog stila?

Onaj modni komad u kome se osećate dobro i zahvaljujući kome zračite samopouzdanjem. Ključ je onaj komad koji u trenu nadogradi ceo stajling i istakne vas u odnosu na druge.

U čemu se osećate najbolje i najseksepilnije?

U visokim štiklama definitivno. Iako mi nikada nisu udobne, opet se u njima najbolje i najlepše osećam.

Najluđi modni stajling koji ste nosili?

Nedavno sam prošetala ulicama u velikoj roze suknji od tila i nosila gomilu balona, zbog slikanja. Često obučem i lude kombinacije, ne plašim se da eksperimentišem, volim kada imam povoda da se obučem drugačije. Dakle, bilo je puno ludih kombinacija, spajanja nespojivog, miksovanja printova i isprobavanja ludih trendova.

Proverena klasika ili eksperimentisanje modnim stilovima? (I zašto?)

Iako sam želela da kažem oba, uvek više naginjem eksperimentisanju jer je tako prosto interesantnije. Moda je nešto što mi oplemenjuje život i prvi utisak koji ostavljamo na nekog je usko vezan sa onim što nosimo. Oblačenje mi je često u skladu sa raspoloženjem i uvek volim da isprobavam nešto novo. Nisam osoba koja kupuje dve slične stvari, ili istu stvar u drugim bojama, ma koliko mi dobro stajala. Ne volim da se ponavljam i volim da ljudima koji me prate pružim što više inspiracije. Još pre nego što sam se bavila ovim poslom, na primer na fakultetu, nisam želela da nosim istu kombinaciju ponovo i pamtila sam bitne događaje po onome što sam nosila u tom trenutku.

Nastavak na sledećoj strani...