Modna kuća Balenciaga poznata je po odvažnim modelima cipela.

Njihove supervisoke pripijene čizme koje dolaze u čitavoj paleti boja protekle sezone smo veoma često viđali na nogama slavnih dama poput Kajli i Kendal Džener, Hejli Boldvin i mnogih drugih modnih influencerica.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Apr 11, 2017 at 9:53pm PDT

Šarene čizme koje sežu visoko iznad kolena bilo je zaista teško ne primetiti, ali brend je sada otišao korak dalje. U svojoj novoj kolekciji Balenciaga sada nudi još više čizme koje idu sve do struka i pretvaraju se u pantalone.

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on Apr 21, 2017 at 5:38am PDT

Ovakvo nešto dosad nismo imali priliku da vidimo i jedino što nam u ovom trenutku pada na pamet je to da se zapravo radi o vrlo praktičnom komadu koji uvelike olakšava oblačenje.

S druge strane, nismo baš sigurni da bi ovakve čizme pristajale nekome ko nije dugonoga manekenka. U svakom slučaju, baš nas zanima hoće li čizme-pantalone uskoro postati novi odevni komad koji će se nalaziti u svačijem ormaru.

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on May 10, 2017 at 7:10am PDT

Ipak, ako do toga dođe, verujemo da će mnoge od vas radije malo pričekati na high-street modele jer ove dizajnerske kostaju 1795 funti, odnosno oko 2000 eura.

Izvor: index.hr