Ovo leto smo na svakom koraku viđali pletene torbe i košare koje su bile must have aksesoar na svakoj plaži, a sada sledi nastavak u obliku jelly torbe.

Jelly torbe inspirirane su plastičnim cegerima za kupovinu i za razliku od tvrde i neudobne plastike, ove torbe izrađene su od gumenastog materijala koji će savršeno prilagoditi se vašoj ruci.

O popularnosti jelly torba ne treba preterano da pišemo jer dovoljno je da posvedočimo Instagram postovima i shvatićemo da nema blogerke koja u svom ormaru nije spremila bar jednu za ovu jesen.

Ove  torbe možete kombinovati gotovo uz sve. Lepo će se uklopiti uz haljine, ali i uz traperice, a uklopiće se i uz kardigan ili kožnu jaknu. Možete je nositi na posao ili fakultet  jer će uspeti da stanu sve potrebne stvari, a ne moramo da dodajemo da ćete svuda privući pažnju gde god da se pojavite.

Објава коју дели LISA SAYS GAH (@lisasaysgah) дана 19. Јул 2017. у 1:04 PDT

Kada je reč o bojama, jelly torbe se mogu nabaviti u gotovo svim bojama koje možete zamisliti. Ipak, preporučujemo vam crvenu koja se već istakla kao nova hit jesenja boja.