U Los Anđelesu, u nedelju 12. februara 2017. godine održana je 59. dodjela Gramija, a kao i uvek, crveni tepih preplavila su brojna slavna imena muzičke industrije.

Kao i obično, najviše pažnje privukle su slavne i raspevane dame i njihovi modni odabiri, koji su ponovno bili šaroliki.

Iako se sve vrtelo oko slavne trudnice Bijonse, tu su bile i Adel, Rijana, Keti Peri, Dženifer Lopez, Demi Lovato i brojne druge pevačice, koje su se odlučile uglavnom za šarene kombinacije.

Pevačica Adel posebno je blistala i još jednom pokazala kako izgleda sve bolje i bolje, čemu sigurno doprinosi i srećan porodični život. Rijana možda još nema supruga i decu, ali je takođe izgledala veoma glamurozno, a još uvek jedina može nositi kombinacije, poput ove, i izgledati odlično.

Dženifer Lopez izbacila je nogu, baš kao nekad Anđelina Džoli, a uprkos glasinama kako više nije u romantičnoj vezi s kanadskim reperom Drejkom, za njega je imala samo reči hvale. "Zajedno smo napravili pesmu. Družimo se i odlično provodimo. On je divan. Osećam samo ljubav prema njemu", rekla je tom prilikom.

Keti Peri pojavila se u već standardno lošoj kombinaciji, a najviše pažnje privukla je njena platinasta boja kose, dok je pevačica Demi Lovato pokazala kako novi dečko bokser itekako dobro utiče na nju, jer već dugo nije bila tako seksi.

Izvor: index.hr

Slike u galeriji