Kada ne radi sa svojim slavnim klijentkinjama, Lupitom Njongo, Dženifer Hadson i Hilari Svank, stilistkinja poznatih Mikaela Erlanger piše svoju kolumnu Ask a Stylist za Who What Wear.

"Jedna od prednosti mog posla (dobro, možda najzahvalniji deo mog posla) jeste da pomognem klijentu da izgleda i da se oseća najbolje moguće. Kroz godine rada kao stilista, naučila sam nekoliko trikova za koje mislim da svaka žena treba da ih zna. Bez obzira na to da li se spremate za izlazak  ili želite da izgledate što bolje sa mnogo samopouzdanja, ovo su komadi za kojima biste trebali da koristite", napisala je u svojoj kolumni.

U nastavku proverite kojih je to pet odevnih komada preporučila...

# Jednostavna haljina

"Ne možete pogrešiti s jednostavnom haljinom. Bez obzira na to da li je to svilena slip haljina ili komad dugih rukava, haljina koja laska vašoj figuri s jednostavnom siluetom nikad neće biti loš izbor".

A photo posted by Anni (@fashionhippieloves) on Sep 25, 2016 at 1:13am PDT

# Sve što se steže u struku

"Sve što se može stegnuti u struku biće pun pogodak. Ta silueta naglašava vaš struk i osigurava ženstvenu figuru".

# Crveno

"Iako se crvena može činiti zastrašujućom bojom, nauka podržava tvrdnje da ova boja odaje utisak samopouzdanja, a osoba koja je nosi postaje atraktivnija".

# Odeća koja otkriva vašu ključnu kost

"Otkrivanje ključne kosti i ramena takođe je veoma ženstveno i nežno, ali u isto vreme i seksi. Otkrivanje ovog dela tela je elegantnija alternativa nego da nabacite dubok dekolte ili otkrijete nogu.

A photo posted by BrookeHil (@brookecarriehil) on Sep 14, 2016 at 12:46am PDT

# Kaiš

"Super trik koji koristim je nošenje kaiša na odeći. Ove sezone ćete viđati mnogo više kombinacija s kaišem, a to je trik koji uvek delim sa svojim klijentima. Kaiš je jednostavan način da definišete svoj struk".

Izvor: index.hr