Dodavanje modnih dodataka vašem looku odličan je način kako da popravite autfit i učinite ga ličnijim i zanimljivijim. Ove sezone, sve se vrti oko choker ogrlica, okruglih oblika, papuča  i modnih dodataka za glavu. 

Lookovi su većinom minimalistički, ali uvek s modnim zaokretom. Iako većina ovih komada ne odskače toliko, i dalje stvaraju pravi statement. U nastavku donosimo 5 trendi modnih dodataka koji će vam pomoći da dovedete lični stil na jedan sasvim novi nivo.  

# Okrugle naočari

Veličina zaista nije važna, možete odabrati i XXL verziju, ali i najmanje okvire koji postoje. Sve što je važno jeste oblik!

Foto: Instagram / ohhcouture

Pročitajte i... #Shoes: 15 modela sandala koje su nam POTREBNE ovog leta

# Papuče

Cipele-papuče bile su veliki trend pre nekoliko sezona, zatim su nestale a sada su se vratile za sezonu proleće-ljeto 2016 kao možda najveći trend u svetu obuće. Vaša kolekcija cipela ove sezone neće biti potpuna bez para cipela koje ćete samo nazuti, a opcija je bezbroj. Ravne ili na petu, svejedno je - odaberite onaj model koji najviše odgovara vašem ličnom stilu. 

Foto: Instagram / oscardelarenta

# Šešir

Jer bez njega jednostavno ne možemo zamisliti letnju sezonu!

Foto: Instagram / ohhcouture

Pročitajte i... Ovo je NAJLEPŠA nijansa cipela i sandala za letnju sezonu

# Choker ogrlica

Chokeri ogrlica su veliki trend ove sezone, i ako ga dobro stilizujete, mogu biti jako cool ideja i dodatak vašem autfitu. Dolaze u svim oblicima, veličinama i materijalima - dovoljno je odabrati jedan po sopstvenom ukusu i dobićete trendi modni dodatak za leto.

Foto: Instagram / walkinwonderland

Pročitajte i... 10 najlepših belih haljina za leto

# Minđuše

Kao i ostatak mode devedesetih, tako se i minđuše u obliku karike vraćaju u modu na velika vrata. Velike ili male - to je vaš izbor!

Foto: Instagram / accessorize

Izvor: wall.hr