U subotu 9. aprila 2016. godine u Kaliforniji je održana dodela nagrada MTV Movie Awards na kojoj su se pojavili brojni mladi glumci, ali i najtraženija manekenska lica mlađe generacije - Điđi, Kendal i Kara.

Sve tri devojke odlučile su se za pomalo riskantne kombinacije u crnoj boji, a jesu li uspele da zablistaju sa stilom, procenite sami!

Kendal Džener pojavila se u izazovnoj crnoj haljini asimetričnog kroja koja je s prednje strane jedva pokrivala gaćice dubokog struka koje je nosila ispod. Zato su se itekako dobro videle seksi sandale koje se vežu visoko na butinama i o kojima se pričalo celu noć. Haljinu zanosne Kendal potpisuje brand Balmain.

Njena najbolja prijateljica Điđi Hadid, koja je bila i predstavnice jedne od nagrada, odlučila je da odustane od svečane toaleta i pojavi se u odelu i žutoj košulji branda Versace. Điđi je to veče pokazala i novu frizuru, guste šiške, a celokupni utisak bio je nešto manje glamurozan i mladenački od onoga koji su ostavile njene drugarice.

Manekenka i glumica Kara Delevinj takođe je odabrala modnu kuću Balmain i njihov seksi, ali glamurozan baršunasti kombinezon. Stajling je upotpunila mat smeđim ružem na usnama i zanimljivom tankom pletenicom na razdeljku, te, prema našem mišljenju, pobedila u modnom nadmudrivanju kada je ovaj zanosni trio u pitanju.

Izvor: index.hr