Odabir savršenog outfita i ispijanje jutarnje kafe je najnoviji hit na Instagramu. CoffenClothes je ultra popularan profil koji objedinjuje Insta korisnike i njihove fotografije dnevne kofeinske doze ali i savršeno odabranog look-a. Ljudi iz svih krajeva sveta koriste popularan haštag #coffenclothes želeći da podele svoju modnu inspiraciju. Jedna stvar je jasna- dnevna rutina ispijanja kafe i lični stil su aposolutno savršena kombinacija. 

Pronađi svoj omiljeni napitak i saznaj šta on govori o tebi i tvom stilu. 

Crna kafa- Minimalistički stil

Kao prava gradska devojka, voliš da se držiš elegantnih krpica. Tvoj ormar je pun neutralnih modnih komada jer ti najbolje znaš koja je moć kombinovanja crne i bele boje. Bez napora i sa pravom merom- to pokazuje tvoj garderober i tvoja šoljica kafe.

Late- Opušten i kul

Ležerno i chic- baš kao i tvoja garderoba koju čine široke košulje, opuštene baggy farke i starke. Konstantno tražiš modnu inspiraciju na poznatim internet stranicama i uživaš u udobnom i ležernom stilu, baš kao što je kafa Latte puna užitka.

VIŠE: 17 modnih blogerki koje imaju najbolji stil na svetu

Espreso- Gradska devojka

Ne plašiš se da pokažeš svoj personaliti koji se ogleda u tvojoj omiljenoj kafi i outfitu. Obožavaš da kombinuješ najaktuelnije modne detalje za koje ponekad treba dosta smelosti. Imaš ubistveni look, posebno kada spojiš ovu jaku kafu sa tvojim dominantnim stilom, ali i stavom.

Ledena kafa- Trendseterka

U toku si sa najnovijim modnim trendovima i dizajnerskim kolekcijama- i to se mora naći u tvom ormaru! Pratiš aktuelne modne revije čiji raspored znaš mesecima unapred. Klasika je za tebe dosadna! Tvoj insta selfi nije kompletan bez ice kafe u ruci i poslednjih Alexander Wang cipela na nogama.

Kapućino- Klasična devojka

Kakav je tvoj omiljen napitak, takav je i tvoj stil- klasičan i uglađen. Kada ne oblačiš camel kaput, tvoj stil često znaš da začiniš stvarima kao što je krzneni kaput koji si nasledila od svoje bake. Tvoj ormar je prepun klasičnih i bezvremenih komada koje možeš nositi godinama.

VIŠE: Šta vaše omiljene farmerke govore o vama?

Late sa oblicima u peni- Umetnica

Ispijanje kafe, baš kao i aksesoar, biraju se isključivo na osnovu Instagram vredosti i trendova. Prstenje i narukvice jarkih boja i savršen oblik u šoljici kafe zajedno čine savršenu fotku, baš kao što je i tvoj stil.