Dolazeće proleće koje se probija kroz sumorne februarske oblake, izmamilo je ovih dana najpoznatije blogerke sa tla Amerike da prošetaju komad koji pored mantila spada u najpopularnije krpice za prelazno vreme: suknju pun krug.

Možda najžanstveniji deo odeće u poslednje vreme često viđamo u stajliš makeover kombinacijama koje su nas ubedile da je moguće iskopirati Grejs Keli izgled i biti moderna princeza iz 21. veka.

Cosmo vam donosi 4 predloga kako da nosite ovaj model suknje, a u tome nam pomažu četiri blogerke: Ejmi, Bler, Folejk i Rejčel.

Bler koja uređuje možda i najpoznatiji modni blog u Americi (Atlantic-Pacific), je dugogodišnji fan ovakvih suknji koje najčešće kombinuje uz kratke topove i efektnu ogrlicu. Platinasta plavuša pokazuje da malo kože vašem looku daje seksi element.    

Njena koleginica Ejmi sa bloga Song od Style je osmislila moderan autfit kombinujući crno-belu suknju sa belom jednostavnom majicom bez rukava i parom seksi sandala.

Simpatična Rejčel koja stoji iza bloga Pink Peonies igra na kartu ultra ženstvenosti pa je svoju crvenu suknju upotpunila s čipkanom bluzom u nude, pesak boji. Ceo look je zaokružila sa salonkama u istoj nude boji. Bthw, nude salonke su sjajan izbor za niske devojke pošto  stvaraju iluziju dužih nogu.

Četvrta blogerka, Folejk (StylePantry) je suknju pun krug od malo krućeg materijala u neon boji „smirila“ s teksas košuljom, sandalama i noktima u istoj neon boji.