"Kad dođemo kod njenih pa me mama i baka počnu da gledaju onim pogledom kao da imam nešto važno da im kažem, a ako nemamo, kada ćemo. To mi je postao veliki pritisak" (Mateja)

"Obožavam Božić i sve uz njega, osim onog trenutka kad njeni ili moji krenu  da komplikuju oko ostataka hrane. Što god da im kažemo, nema pomoći. Spakovaće nam i ono što ne jedemo" (Luka)

"Kupovina poklona. Najradije bih da mogu svima da dam novac pa neka sami izaberu šta žele. Mrzim šoping, pogotovo u ovo vreme" (Ivan)

"Badnjak i Božić su mi sinonimi za mir i odmaranje, ali ne i mojoj devojci. Ona bi uvek najviše partijala u ovo doba godine" (Janko)

"Romantika. Inače nisam baš romantičan, a sad kao da moram da budem. Šetnje gradom po hladnoći, klizanje, gledanje romantičnih filmova. Uf!" (Kosta)

"Kad moram ići s njom da kupujem poklone i onda to traje satima. I tako uvek sama izabere, zašto mene mora da vuče po prepunim šoping centrima?" (Danijel)

"Ne podnosim hladnoću i najradije bih svaki dan nakon posla, došao kući, dobro se ušuškao i gledao tv na miru. Ono što ja želim, a ne božićne filmove po njenom izboru" (Teodor)

"Kod mojih ostajemo uvek kratko jer njoj idu na živce moji nećaci. Ali zato, kod njenih, dobro da ne ostanemo ceo dan. Ni meni nije uvijek zabavno s njima" (Saša)

Izvor: index.hr