Jedna devojka je želela da sazna iskreno mišljenje muškaraca o ovom prazniku, pa je sprovela anketu na Fejsbuku i Tviteru. Evo najzanimljivijih odgovora...

Ketrin Katalia, urednica kategorije "Lifestyle" na sajtu "Bustle" je, putem društvenih mreža, sprovela anketu među muškarcima kako bi saznala šta oni zaista žele za Dan zaljubljenih i kako zamišljaju ovaj praznik, piše Men's Health Srbija.

PROČITAJTE I... Šta pokloniti za Dan zaljubljenih: Imamo poredlog za svaki horoskopski znak

Njihovi odgovori su iako ne totalno iznenađujući, ipak prosvetljujući. Evo 10 najboljih odgovora:

Neradni dan i pivo

Zapravo, njegov kompletan odgovor je bio: "Neradan dan i onda da me ostavi samog sa video igrama. I da popijem pivo na svakih pola sata.

via GIPHY

 

Iznenađenje bilo kog drugog dana osim Dana zaljubljenih

Jedan od anonimnih učesnika u anketi imao je zanimljiv i iskren odgovor na pitanje šta bi želeo da radi za Dan zaljubljenih: "Ukoliko ste sa nekim u vezi, trebalo bi da ga volite svaki dan i mnogo više znači da odaberete bilo koji drugi dan da ih iznenadite."

Donji veš

"Žene vole sebi da kupuju donji veš, dok muškarci više vole da nose cargo džins i staru majicu u krevetu, pa čak i kada je Dan zaljubljenih u pitanju. Tako da bi moj odgovor bio donji veš, jer ne mislim da bi se većina muškaraca setila da sebi kupi donji veš, ali ukoliko im to pokloni ljubav njihovog života, verovatno bi nosili. Mislim, u situacijama kada je prikladno", odgovorio je anonimni ispitanik na Fejsbuku-

Dobre slušalice

Iskren odgovor jednog od ispitanika! I onda možete da nastavite da se volite dok jedno drugom podešavate slušalice.

via GIPHY

 

Seks

"Neko to mora da kaže i prizna", rekao je jedan od anketiranih muškaraca na Fejsbuku.

Pivo, viski i dobro pripremljen obrok

"Zaista, poješću bilo šta", ovako izgleda romantična ideja Dana zaljubljenih jednog od muškaraca.

via GIPHY

 

Knjiga, film ili "nešto romantično"

Želite da ona pomisli kako niste izbirljivi? Ovo je mač sa dve štrice, jer može da se desi da završite gledajući najpatetičniji mogući romantični film.

Karte za hokej

Imajte na umu da se ova anketa sprovodila u SAD-u, pa je hokej donekle sasvim logično rešenje. Vi biste verovatno želeli karte za fubal ili košarku.

Kvalitetan viski i komad mesa

"Viski star 20 godina. I komad mesa", bila je želja jednog ispitanika.

Ništa!

Kada su u pitanju muškarci, ovo zaista nije trik i zapravo je najbolja stvar koju vaša devojka može da uradi za vas ovog dana. "Zaista, ništa", rekao je jedan muškaraca na Tviteru."Moja žena i ja ne slavimo Dan zaljubljenih i to je velika stvar koju obožavam kod nas. Mislim da ni drugi momci ne bi želeli da slave ovaj dan", objasnio je anketirani muškarac.