Proverite da li je vaš dragi odlepio za vama pomoću sledećih 8 suptilnih signala.

Darežljiv je sa hranom

Ako vam da njegov poslednji zalogaj čokoladne torte, to je kao neki način prosidbe hranom. Isto važi i za vas. Prvi put kada shvatite da rado podelite poslednji zalogaj omiljenog slatkiša ili jela sa partnerom, znajte da ste zaljubljeni u njega. Ali i kada on uradi to, isto je.

Razmazio je sebe pored vas

On radi stvari koje nikada inače ne bi radio, samo zbog toga što vi to volite i želi da bude učesnik u tome.

PROČITAJTE: Neobični načini na koje ljubav deluje na vaše telo

Obično ne pošizi, čak i kada mislite da hoće

Kada kažete nešto što „ne bi trebalo“, a on jednostavno ne dobije nervni napad, već stvari prihvata kao infomaciju. Čak i kada mu podignete živac, on će to izraziti na ljubazan način, jer ne želi da vas povredi.

Topi se pred vašim telom

Smatra da ste vi najzgodnija žena koju je video, čak i ako i sami znate da postoje žene koje su mnogo zgodnije od vas. Strije? Celulit? Nepravilnosti na koži? On je previše zainteresovan za vas da nema vremena da primećuje nebitne stvari. Njegova ljubav prema vama se prevodi u to da misli da ste boginja u spavaćoj sobi. Na vama je samo da uživate u tome.

Pamti stvari o vama

Nije važno da li su u pitanju krupne stvari ili sitnice. On će učiniti da imate samo suze radosnice zbog toga što je organizovao veliko slavlje iznenađenja za vaš rođendan ili je zapamtio koje je vaše omiljeno vino i spremio da se hladi za vas, kada dođete s posla nakon teškog dana. 

Pomno vas posmatra

Jel znate onaj pogled u očima kada njegov omiljeni fudbalski tim da gol, kada je omiljena hrana na stolu ili kada objašnjava zbog čega je Kasl toliko vrhunska serija? To je praktično inspiracija za emotikon koji ima srca umesto očiju. Muškarci definitivno obožavaju kada ste vi savršeno sređene za izlazak, ali kada je ozbiljno zaljubljen u vas, on će vas posmatrati kao milion dolara čak i kada radite obične svakodnevne stvari.

Obaveštava svoju porodicu o detaljima u vašem životu

Oni znaju da imate sjajnog šefa na poslu, da ste se zaglavili u liftu juče popodne ili bili na večeri sa najboljim drugaricama za vikend. On deli vaš život sa drugima i stavlja do znanja na taj način koliko je ponosan na vas.

ISTOPIĆETE SE: 12 najlepših ljubavnih citata svih vremena

Govori vam svoja osećanja

Svaki tip koji voli svoju devojku i nalazi se u dobrim partnerskim odnosima neće propustiti priliku da joj otvoreno kaže kako se oseća. Čak i najzatvoreniji tipovi će imati momente izlive nežnosti. Zapamtite to i uživajte u tome.