„Seks je blagotvoran i za fizičko i za mentalno zdravlje“

Svojim prvim albumom „Uvertira“ pevač Nenad Ćeranić je u ozbiljnom naletu na muzičku scenu. Priželjkuje interakciju sa publikom koja će se manifestovati živopisnim životnim slikama. On je samouveren, vrlo malo stidljiv i iskren.

Šta očekujete od svog prvog albuma?

Kao većinski autor, do sitnica sam radio na njemu pa i sama činjenica da mogu to nešto svoje da podelim sa svima dovoljno je ispunjavajuće. Zamislim da vidim kako devojka u kolima pojačava moju pesmu... Ili da čujem klince kako pevuše neku moju melodiju... Da sa društvom svratim u prepun klub i vidim da se atmosfera zagrejala baš onda kada puste nešto moje.

Da li je istina da ste vrlo primamljivi devojkama?

To bi najbolje mogla da posvedoči moja rastuća lista prijatelja na jednom trenutno vrlo popularnom sajtu :). Svet danas nezamisliv je bez „neta“ ali zbog toga nekako postaje virtuelan, pa sam onda i ja u tom smislu virtuelna „meta“. Uvek mi je ipak draži susret u četiri oka.

Takav susret je zanimljiviji?

U sećanju mi je ostala jedna ranojesenja oluja i košava... Žurim na ispit na akademiji, hvatam taksi i baš u trenutku kada krećem da zatvorim vrata jedna lepotica razbarušene kose me pita da li je problem da podelimo taksi? Zabrinuta zbog kiše pogledala je u štikle i opet zahvalila. Na mostu zastoj, u daljini tvrđava, a na radiju Džon Ledžend...


Šta mislite o seksu za jedno veče?

Seks je veoma blagotvoran kako za fizičko, tako i za mentalno zdravlje, čak i ako je samo jednokratan susret. Ako je, međutim, energija između dvoje toliko jaka da dovede do toga, ne bih se libio da bacim i drugi pogled na situaciju...

Slike u galeriji