Zvezda serije Igra prestola zasijao je u ulozi superheroja u filmu Aquaman koji u bioskope stiže krajem decembra, a sačekajte samo da vidite njegove legendarne trbušnjake pod vodom - oduševićete se!

Long Hair Don’t Care

"Ima dovoljno lepih muškaraca koji su uredno ošišani. I sam sam jednom morao da skratim kosu. Bio sam baš uznemiren, a moja žena (Lisa Bonet) rekla mi je: „Ako još jednom skratiš kosu, ostavljam te!“ Naravno da se šalila, ali ona zaista obožava moju dugu kosu", s osmehom objašnjava Momoa. 

Ljubav na prvi pogled

"Oh, bio sam kao klinac kada sam upoznao Lisu. Ona je bila kao vatromet. To je bilo pre 13 godina. Imao sam sreće, zaista. Ona me voli, zajedno učimo mnoge stvari, uz nju rastem i razvijam se i dalje, međusobno se podržavamo, izmotavamo i šalimo", iskren je bio Džejson dok je je opisao svoju najveću ljubav i suprugu.

 

 

Gola ambicija

"Prijatno se osećam kada ne nosim odeću. Na primer, volim penjanje na stene, ali bez majice. Malo je čudno kada odem u teretanu takav, a ljudi me fotografišu, ali me ipak to ne čini nervoznim, nekako mi je to prirodno". Veruj nam Džejsone da i mi obožavamo da te gledamo majice bez.