Ovi muškarci su uspešni, talentovani, bogati i zgodni. Zbog svih navedenih kvaliteta smestili su se na listu najpoželjnijih neženja koju je sastavio magazin Glamour. Proverite da li je među njima i vaš favorit

Leonardo Dikaprio (42) 

Jedan od najuspešnijih glumaca današnjice zakleti je neženja, i to je još jedan od razloga zbog kojih se uvek nalazi na listama najpoželjnijih muškaraca. Zgodni i talentovani Leo iza sebe ima niz dugih veza s raznim lepoticama, ali dosad nijednu nije odveo pred oltar.

Ronan Farou (29)

Sin Mije Farou i Vudija Alena iza sebe ima impresivnu karijeru. Ronan je novinar, advokat, aktivista i bivši savetnik američke vlade s diplomama Oksforda i Jejla. Nasledio je majčinu lepotu i filantropsku narav.

Објава коју дели ronanfarrow (@ronanfarrow) дана 7. Сеп 2017. у 3:41 PDT

Džek Dorsej (40)

Američki programer i biznismen suosnivač je Twittera. Proglašen je jednim od najboljih mladih inovatora na svetu. Zahvaljujući sjajnom preduzetničkom njuhu, megauspešni Džek danas vredi skoro 3 milijarde dolara.

Dru Hjuston (34)

Američki preduzetnik diplomirao je informatiku na prestižnom MIT-u. Osnivač je Dropboxa, online platforme za čuvanje podataka, a magazin Forbes njegovo bogatstvo procenjuje na 1,4 milijarde dolara.

Brajan Češki (36)

Američki preduzetnik osnivač je online platforme Airbnb koja korisnicima interneta omogućava jednostavno unajmljivanje i iznajmljivanje stambenih jedinica širom sveta. Ove godine pridružio se grupi milijardera okupljenoj u inicijativi "The Giving Pledge" koji su se obavezali da će tokom života donirati većinu svog bogatstva. 

Izvor: Zadovljna.hr