U ovom tekstu nećete pronaći recepte za čarobne preparate, a ni uputstvo šta sve možete da dodate u svoj grudnjak. Reč je o proverenim vežbama koje će vam uz atraktivniji izgled podariti i bolje držanje tela i opšte zdravlje organizma.

Ukoliko patite jer vas priroda nije obdarila velikim grudima, ne razmišljajte o operaciji ili preparatima za povećanje koji vam mogu naneti mnogo više štete nego pomoći pre nego što učinite sve što spada u zdrave i bezbedne procedure.  Grudi je moguće povećati i putem vežbi samo pre toga se morate upoznati sa važnim pojmovima i načinima da to učinite.

Ne treba mešati pojam – mišići grudi i pojam – mlečne žlezde. U mlečnim žlezdama ne postoje mišići koji se mogu povećati, one imaju potpuno drugačiju strukturu. Uvećati mlečnu žlezdu možete samo hirurškim putem, jer su tako definisane prirodno.

Povećati i zategnuti mišiće grudi je sasvim realno. Fizičke vežbe će podići, povećaće obim grudi u celini, daće tonus i impresivan izgled.

Nezavisno od veličine mlečnih žlezdi, ove vežbe će učiniti vaše grudi još atraktivnijim.

Vežba broj 1

Jednom od efikasnih vežbi za uvećanje obima grudi smatraju se sklekovi. Dlanovi treba da budu postavljeni malo šire od širine ramena, stopala sastavljena ili blago razdvojena. Radite 3 serije po 15-20 ponavljanja. U prvo vreme, dok mišići ne ojačaju, radite ovu vežbu na kolenima, u umerenom tempu.

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...