Verujemo da ćete se pronaći u svakoj stavki (mislimo na ovu drugu realnu).

Očekivanje: Ustaćete u 6 ujutru kako biste odradili trening pre posla/faksa/škole jer ste čitali da je najbolje dan započeti vežbanjem i odlučno želite da krenete s uvođenjem rutine odmah sledeći dan.
Stvarnost: Zašto taj alarm zvoni već 10 minuta??! Mora da je neka greška. Snooze!

Očekivanje: Vežbaćete u onim novim pantalonama za koje ste dali pravo malo bogatstvo, ali su super jer dodatno pomažu sagorevanje masnoća i razbijanje celulita, i još vam odlično stoje...
Stvarnost: Pokupićete prvu staru trenerku i majicu koje vam dođu pod ruku, iste one koje biste uzeli da idete da krečite stan, ili ribate podove. I to sve, naravno, ako uopšte naterate sebe da počnete da vežbate.

Očekivanje: Za teretanu možete izdvojiti svega sat vremena dnevno, ali hej, sat vremena nije malo, zar ne?!
Stvarnost: Dolazite u teretanu, presvlačite se, nameštate, stavljate dezodorans, popravljate frizuru (pa ne možete vežbati na javnom mestu izgledajući kao čudovište!!!) i na kraju vam ostane samo pola sata za trening.

Očekivanje: Planirate da idete u teretanu u neko totalno glupo vreme kada skoro niko ne ide, kako biste uživali u praznoj teretani i slobodnim spravama.
Stvarnost: Odete posle posla/faksa/škole kao i ostatak sveta i mrzovoljno se šetkate po teretani čekajući da se oslobodi neka sprava.

Nastavak na sledećoj strani...