Blejk Lajvli  jedna je od omiljenih holivudskih glumica.

Plavokosu lepoticu upoznali smo kao Serenu van der Vudsen u hit seriji "Tračara", a nakon toga Blejk je nanizala još nekoliko uloga, ali od Serene nikad nije uspela da pobegne, kao ni Sara Džesika Parker od Keri.

A baš poput njenog lika u seriji, i u stvarnom životu glumica oduševljava svojim stilom, kao i svojim ljubavnim životom sa holivudskim zavodnikom Rajanon Rejnoldsom, ali ovog puta to je učinila zanosnom linijom koju je pokazala na Instagramu.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on Feb 12, 2018 at 9:04am PST

"Izgleda da možeš izgubiti 27 kilograma nakupljenih tokom trudnoće pregledavajući slike na Instagramu i pitajući se zašto ne izgledaš kao bikini model", napisala je u svom stilu na fotografiji na kojoj pozira s trenerom, te mu se zahvalila za postignute rezultate.

Po onome što smo videli, Blejk se itekako "zategla", a brojne obožavateljke poručile su joj kako je prava inspiracija jer je odličan dokaz da žene danas mogu da imaju vremena za sve, kada nešto žele.

A čak i u teretani, glumica je pokazala da pazi na modu jer helanke s providnim delovima pravi su hit među fitnes damama koje sve u životu odrađuju sa stilom.

Treba vam inspiracije za odlazak u teretanu? Neka to danas bude lepa Blejk!

Izvor: index.hr