Karena i Katrina su prijateljice koje su svoj hobi pretvorile u fitnes carstvo na internetu. Dve prijateljice izdvajaju se od drugih fitnes tinstruktorki jer najčešće objavljuju fotografije svojih isklesanih preplanulih tela s Kalifornijskih peščanih plaža.

Poznatije su pod imenom Tone It Up i na svom Instagram profilima imaju više od milion pratilaca dok na YouTube kanalu imaju 60.000.

Naime, na svojoj zvaničnoj stranici imaju plan ishrane i vežbanja uz koji, ako pratite, možete postići telo spremno za plažu. Karena i Katrina slučajno su se upoznale u teretani i odlučile su da pokrenu zajednički posao. Pojavile su se u brojnim magazinima poput Forbesa, Voguea i In Stylea.

Izazov koji sprovode na društvenim mrežama nazvale su Bikini series. Izgradile su veliku zajednicu na društvenim mrežama i redovno objavljuju fotografije napretka svojih klijentkinja kojima su pomogle.

Takođe, Karena i Katrina ističu kako im je glavni cilj da pomognu drugima da počnu zdravo da žive.

Svakodnevno na društvene mreže postavljaju svoje prelepe fotografije s plaže i fotografije svojih jela, a nadamo se da će vas ove fotografije inspirisati da do odlaska na plažu zablistate.

Izvor: fashion.hr