Pa kada je već tako, razmislite o tome zašto ne biste ...

... imali savršenu guzu za bikini

Da biste oblikovali guzu vrednu divljenja, poslušajte savet fitnes stručnjaka i vežbajte i dok ste na plaži: stojte na jednoj nozi, pravih leđa i zategnutih trbušnih mišića. Savijte se ka stopalima i napunite šake peskom. Dok se uspravljate, polako ispuštajte pesak iz ruku. Ponovite po 20 puta na svakoj nozi.

... napravili sangriju

Zamislite vrelu letnju noć uz čašu tropske sangrije. Za fantastičan provod sa prijateljima, Cosmo vam savetuje da probate ovaj recept: Papaju i mango iseckajte na kockice i dodajte još voća po izboru. Stavite ih u litarsku posudu. Voće prelijte sa oko 250 g ruma i ostavite da prenoći. Kada bude spremno za serviranje, sipajte sadržaj u bokal i dodajte 800 g dobrog belog vina i 400 g sprajta. Poslužite sa dosta leda.

... zavodili svojom nežnom kožom

Ovo je recept za savršen piling koji se koristi u spa centrima: pomešajte sok od pola limuna, 150 g braon šećera, 250 ml ulja i gutljaj ruma. Preostalu polovinu limuna umočite u ovu smesu i masirajte svoju kožu kružnim pokretima. Isperite i - bingo - totalno neodoljiva koža.

... bili u njegovim mislima 24/7

Ako ćete tokom odmora biti razdvojeni, naravno da želite da on misli na vas. Često. Evo savršene ideje: Napravite miks pesama koje će ga podsetiti na vruće trenutke koje ste proveli zajedno. Aplodujte muziku na njegov iPod, ali mu nemojte reći. Neka je otkrije sam. Sigurno je da će se podsetiti na to koliko mu značite.

... učinili da se jako naježi

Kada je mnogo toplo, rashladite ga: Držite u ruci neko ledeno piće, a potom ga hladnim prstima dodirnite iza ušiju i spuštajte ih niz njegov vrat. Ovo područje je puno nervnih završetaka i pružićete mu intenzivno zadovoljstvo.