Osim o modi i lepoti, od Francuskinja možemo naučiti i puno toga o ljubavi.

Po prirodi šarmantne, osvajaju muškarce naizgled bez puno truda, ali i one se koriste nekim trikovima zavođenja. Otkrijte ih u nastavku i pretvorite se i vi u neodoljivu zavodnicu:

1. Smešak je uvek na licu

Osmeh otvara sva vrata, pa tako i ona nečijeg srca, a Francuskinje su toga svesne pa ga nikad ne skidaju sa lica.

2. "Lepo izgledaj, lepo se osećaj"

Ovaj moto je ujedno i tajna besprekornog stila Francuskinja koje paze na izgled u svim prilikama, pa čak i kada idu u kupovinu, jer se najbolje osećaju sređene. A kada se žena lepo oseća, i drugima je privlačnija.

3. Samouverene su

Francuskinje znaju koliko vrede i mahom su nezavisne žene koje se ne boje reći svoje mišljenje, a to je muškarcima obično jako privlačno, čak i kada im se protive.

4. Ne boje se prići muškarcima

Kao samouverene i nezavisne žene, većini Francuskinja "upadanje" frajerima ne predstavlja nikakav problem, a to je pristup koji se frajerima obično jako sviđa.

5. Nezavisne su

Čak i kada su u braku, Francuskinje cene svoju nezavisnost, odnosno lični prostor i vreme. 

6. Romantične su

Od stila odevanja, do načina na koji se ponašaju i žive, Francuskinje odišu romantikom, a ona im je i najvažnija u vezi.

7. Znaju granicu između seksepila i vulgarnosti

U stilu Francuskinja seksepil je uvek dobrodošao, ali vulgarnost nikako jer se tako ne odevaju ni ponašaju dame i nezavisne žene.

8. Ne traže princa na belom konju

Francuskinje ne očekuju od muškarca da se ponaša kao lik iz bajke i skida im zvezde s neba, jer znaju da u stvarnosti takvi frajeri ne postoje, baš kao ni princeze.

9. Strastvene su

Francuskinje u životu vodi strast. One uživaju u dobroj hrani, kvalitetnom vinu, poljupcima i seksu, i to tačno tim redosledom.

10. Znaju šta žele

Francuskinje ne troše vreme na ljude koji ih ne zanimaju, pa tako ni na frajere s kojima ne vide nikakvu zajedničku budućnost. Znaju šta žele i ne odustaju dok to ne pronađu.