Žene su često bez razloga kritične prema svom izgledu, a one delove tela koje ne vole muškarci naprosto obožavaju. Mnoge žene sanjaju o dugim i mršavim nogama poput onih kakve imaju supermodeli. Uverene su da samo takve noge muškarcima izgledaju lepo, ali varaju se.

To je potvrdilo i jedno online istraživanje provedeno na velikom uzorku muškaraca. Oni su imali zadatak otkriti koji deo ženskih nogu im je najzanimljiviji i kako bi po njima trebale izgledati savršene ženske noge.

Gotovo 80 posto ispitanika otkrilo je da obožava zaobljene i naglašene listove. Oni su im mnogo privlačniji od mršavih listova. Upravo je to deo nogu koji žene ne vole i često ga uporno skrivaju od pogleda.

Ništa manje kritične nismo ni prema svojim bedrima. Smatramo da su prevelika i "predebela", ali muškarcima to ne smeta. Nešto manje od 50 posto ispitanih muškaraca kazalo je kako nema ništa seksipilnije od punijih bedara poput onih kakve ima Dženifer Lopez.

Čak 32 posto izdvojilo je kolena kao najseksepilniji deo ženskih nogu, a nakon toga odmah dolaze listovi, koje bi žene rado smanjile.

Izvor: Zadovoljna.hr