Vereničko prstenje većini žena predstavlja vrlo bitan detalj pa je odluka muškarca oko njegovog odabira itekako važna. Prsten koji obeležava početak pripreme za sudbonosno "da" prekrasna je uspomena i simbol ljubavi o kojem svaka devojka mašta od najranijeg detinjstva. No jesi li znala da oblik, boja i model vereničkog prstena mogu otkriti karakter tvog frajera? U nastavku saznaj šta prsten koji ti je kupio govori o njemu: 

1. Prsten od žutog zlata - klasičar 

Tvoj verenik (ili suprug) voli klasične i neupečatljive stvari, a takav je i verenički prsten kojim te zaprosio. Muškarca klasičara odlikuje tradicionalniji pogled na muško-ženske odnose i u vezi želi biti uspešniji, barem što se financija tiče. Osim toga, pažljivo se odnosi prema ženi, drži svoju reč i ima lepe manire pa od njega možeš očekivati da će te držati kao kap vode na dlanu i da će biti odličan otac tvojoj deci. 

2. Prsten s puno detalja - avanturista 

Prsten od belog zlata i s puno detalja najčešći je odabir muškaraca koje odlikuje avanturistički duh. Ovi muškarci su uvek u akciji, a dejtovi s njima najčešće su vrlo aktivni i uzbudljivi jer tako troše svoju gotovo pa neiscrpnu energiju. U odnosu s avanturistom očekuje te intenzivan i vrlo strastven brak, no od njega ne očekuj da će ti stalno ugađati. Naime, avanturista nije sklon romantičnim i maštovitim gestovima, ali će te zato uvek zabavljati i s njim ti nikada neće biti dosadno. 

3. Prsten s dijamantom - perfekcionista

 Verio te s dijamantskim prstenom? To znači samo jedno - tvoj muškarac je perfekcionista i uvek bira samo najbolje. On nikada ništa ne prepušta slučaju i želi da sve bude savršeno, a dobro znamo da je dijamant kamen na koji zasigurno ni jedna žena ne ostaje ravnodušna. Osim što pazi na svaki detalj, tvoj muškarac je uspešan u svemu što radi, rođeni je vođa i inspiriše ljude koji se nalaze u njegovoj blizini. Prava si srećnica što ga imaš kraj sebe!

4. Prsten s velikim kamenom - šarmer 

Postavio ti je THE pitanje uz prsten s velikim kamenom i pritom bio presimpatičan - upravo to su odlike pravog šarmera. Baš kao Mr. Big u seriji "Seks i grad", tvoj frajer odaje utisak prave face u društvu. Svaku priču upotpuniće svojim britkim humorom, a svojom veselom naravi šarmirati svaku osobu u svojoj blizini. 

5. Decentni prsten - romantičar

Ako je prsten kojim te zaprosio vrlo jednostavan i decentan, kraj sebe imaš muškarca koji traži osećajnost i romantiku. Ovakvi muškarci su vrlo pažljivi, uvek znaju šta njihove bolje polovine žele i trude se to im i pružiti. Osim toga, njihova prednost je što dobro izražavaju svoje emocije i uz takvog frajera ćeš se uvek osećati voljeno. Pokloni iznenađenja, romantični zalasci sunca ili večere uz sveće samo su neki od načina kojim će ti pokazati svoju romantičnu stranu. 

Izvor: Miss7