Irska spisateljica Cecelia Ahern, koja se proslavila svojim prvim romanom "P. S. Volim te", napisala je nastavak ovog bestseller-a prema kome je snimljen i istoimeni film.

Knjiga "P. S. Volim te" takla je srca miliona ljudi. Holi sada počinje novo poglavlje u životu. Dolazi nastavak "P. S. Volim te", navodi se u Facebook objavi na profilu autorke.

Učinila sam to. Napisala sam nastavak P. S. Volim te i zove se 'Postscript'.

To je P. S. mom P. S.-u od pre 14 godina, a pisanje je bilo emotivno iskustvo, poručila je na Facebooku Cecelija Ahern i dodala kako je pucala od želje da podeli ovu vest. Knjiga će biti objavljena u septembru, a autorka je dodala kako se nada da će i čitatelji poželeti dobrodošlicu Holly i Gerryju te plakati koliko je i ona plakala. Roman "P. S. Volim te" prvi je roman irske spisateljice, koji je objavljen 2004. godine. U Irskoj je roman 19 nedelja bio na prvom mestu top-liste prodaje, a na prvo mesto došao je i u Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj i Holandiji.

Roman priča priču o srećnom bračnom paru, Holi i Geriju, čiju sreću prekida iznenadna Gerijeva smrt. Iako je Holly mislila da ne može nastaviti život bez svog supruga, on se pobrinuo da se to ne dogodi. Ostavio joj je pisma koja su njegovoj supruzi donela ohrabrenje i poslala je u avanturu. Filmska adaptacija knjige premijerno je prikazana u decembru 2007. godine, a glavne uloge igrali su Hilari Svank i Džerard Batler.

ene širom sveta plakale su zajedno sa Holly, koja je ostala bez ljubavi svog života, pa će, bez imalo sumnje, jednako kao i autorka knjige, plakati i na nastavak njene priče.

Sada nam samo ostaje da čekamo jesen 2019. godine.