Uz pomoć profesionalne analitičarke snova Lauri Kvin Levenberg, autorke knjige Unlock your dreams, change your life, otkrivamo na koji način možete da protumačite sopstvene snove.

P(rop)adanje

Ukoliko često sanjate kako padate ili propadate, ovakvi snovi obično se javljaju u momentima kada imate neke probleme u privatnom životu - svađa sa prijateljicom ili dečkom. Šta god da je u pitanju, nešto vas muči, a kako ne uspevate da izađete na kraj sa tim, sada vam dolazi i u snove.

Trudnoća

Ukoliko niste trudne niti pokušavate da ostanete u drugom stanju, ovaj san označava novi početak za vas. Možda je u pitanju potpuno novi posao koji ćete dobiti iznenada ili ćete uploviti u novu romansu.

Ispadanje zuba

Moguće je da ste u afektu nešto rekli, a da prethodno niste dobro razmislili o tome i sada zbog toga osećate grižu savesti što se manifestuje snom o ispadanju zuba. Ako pokušate da se setite tog sna, primetićete da ste više zabrinuti zbog toga kako ćete izgledati bez zuba, nego što vam zapravo fali zub, što zapravo znači da se brinete kako vas sada drugi posmatraju posle nesmotreno izgovorene rečenice.

Goli ste u javnosti

Ovaj san povezuje se sa samopouzdanjem i obično se javlja kada vas u životu očekuje neka situacija u kojoj su sve oči uprte u vas, bilo da je u pitanju važan sastanak na poslu, bitna prezentacija pred šefom ili izlazak na ispit. U snu, verovatno jedino vi pravite frku oko toga što ste goli, dok niko drugi to ni ne primećuje. Vaša podsvest vam na ovaj način poručuje da drugi uopšte ne pridaju važnost tom događaju koliko i vi. Zato se opustite!

Vara vas dečko

Ovo zapravo ne znači da vas u stvarnom životu vara dečko. Ukoliko sanjate da vas je partner prevario, to može da ukazuje na to da on poklanja pažnju nečem drugom, nauštrb vašeg zajedničkog vremena, zbog čega se vi osećate „prevareno“. Ukoliko su vas izdali i povredili u prošloj vezi, moguće je da to još niste oprostili pa vam se zato s vremena na vreme javljaju ovakvi snovi. Ako je to slučaj, shvatite ovaj san kao poziv na buđenje: vreme je da se pomirite sa prošlošću i konačno to ostavite iza sebe!