Nezavisni američki film koji se željno očekuje u 2019. godini, „Berlin, volim te“, biće premijerno prikazan 14. februara . Istog dana, u mnogim gradovima širom sveta, a i u Beogradu, održaće se paralelna premijera.

Berlinska priča sastoji se od devet priča u kojima se spajaju različiti muškarci i žene i otkrivaju svoje ljubavne zaplete.

Emocije dolaze iz poznatih mesta u gradu, ali i iz skrivenih ćoškova gde cvetaju stare i nove ljubavi. Sve priče su povezane tranzicionim sekvencama.

Glavna ideja serijala je da se dobije utisak grada kao živog organizma koji diše i voli i kroz više kultura čini da ljudi dele među sobom emocije univerzalne ljubavi.

Ovaj romantični film je najnoviji iz antologijske serije Gradovi ljubavi, koju je 2006. godine lansirao Emanuel Benbiksi. U prethodnim nastavcima obrađene su romantične priče u Parizu, Njujorku i Rio de Žaneiru.

Svaki film se sastoji od najviše deset epizoda, koje ilustruju univerzalnost ljubavi u velikim gradovima širom sveta.

U ostvarenju Berlin, volim te glavne uloge tumače: Helen Miren, Kira Najtli, Džim Stredžes, Luk Vilson, Miki Rork, Džena Devan, Dajana Agron i mnogi drugi glumci sa holivudske „A liste“.

Film će se naći na redovnom repertoaru bioskopa od 14. februara

Pogledajte trejler...