Kako sve češće naš posao iziskuje rad od kuće vikendom ili uveče, tako se javlja potreba za radnim prostom u vašem domu. Naravno tu je i veliki broj ljudi koji danas radi od kuće i njima je potreban inspirativan kutak za obavljanje posla.

Jedna od najlepših stvari je probuditi se ujutru, pripremiti najdraži napitak i krenuti s obavljanjem radnih zadataka ili ostalih obaveza koja od vas zahtevaju rad na računaru, a sve u udobnosti svog doma.

Kako bi sve navedene stavke izvršili opušteno i s radošću, vaš radni prostor treba da bude uređen tako da vas inspiriše, motiviše i u stilu koji najbolje oslikava vaš karakter, ali morate voditi računa o funkcionalnosti. Što se tiče dekoracije, prepustite se mašti i sigurni smo da ćete odabrati baš ono što vam najbolje odgovara.

Ako ste malo pregledali Instagram sigurno ste zapazili hešteg #cosy i zaljubili se istog trena u njega. Ono s čime ćete najlakše postići ovakav stil uređenja definitivno su drveni komadi, biljke i zelenilo, zanimljivi natpisi i pomalo razbacan način slaganja. Ako ipak, više od svega volite urednost, minimalistički stil takođe može imati cosy notu koji možete postići sa samo nekoliko ključnih detalja, a svejedno zadržati pedantnost i urednost.

5 trikova kako da budete mnogo PRODUKTIVNIJI na poslu  

Cosy uređenje zahteva malo mašte i kreativnosti, a kako bismo vam pomogli s pronalaskom inspiracije, na sledećoj strani izdvojili smo nekoliko ideja koje vrlo lako možete realizovati...