Da li je i vama gledanje motivacionih i zanimljivih video-klipova pre spavanja omiljeni način opuštanja? Razumemo vas i sa zadovoljstvom vam preporučujemo 5 YouTube kanala koji će vas inspirisati i pripremiti za naredne poslovne pobede.  

Lavendaire

(Lični razvoj i životne lekcije)

Vlogerka Aileen XU vlasnica je YouTube kanala i bloga Lavandaire. Video-sadržaj je grupisan na razne DIY ideje, pozitivne navike, lična iskustva, zdravlje, ljubav prema sebi... na prvi pogled učiniće vam se da je to samo još jedan sladak YouTube kanal, ali njeni prilozi su zaista nešto što vam je potrebno da čujete. Ovo je kanal na kome ćete uvek pronaći motivaciju i razne ideje ako vam je nedelja naporna i teška.

Financial Diet

(Upravljajte svojim novcem)

Svima nam je neophodan savetnik kako da sačuvamo i pametno potrošimo, jednostavno rečeno - upravljamo svojim novcem. Upravo će vam FD pomoći u svim segmentima. Čućete realne savete i priče, saznaćete koje su najbolje aplikacije za karijeru, kako da konačno uštedite i u šta je pametno da uložite novac. Čelsi Fagan i Loren Verdž, vlasnice ovog kanala, preneće vam sva svoja iskustva i finansijske navike da vam novac više nikada ne bi predstavljao problem.

Marie TV 

(Konkretna rešenja)

Mari voli sebe da naziva strastvenim preduzetnikom i svu njenu energiju i strast osetićete na video-snimcima. Njen TV nije klasičan vlog i prilično je interaktivan s publikom. Postoje i live TV emisije gde slušaoci mogu direktno dobiti preporuku i odgovor na postavljeno pitanje. Kanal ima cilj da osnaži žene i da im pruži savete iz života za određene probleme sa kojima smo se svi susreli u karijeri. Nemojte nikako propustiti jer zaista vredi poslušati!

Holly Casto 

(Za zauzete mame)

Nećemo slagati, ali ni preuveličati ako potvrdimo da smo mi žene sposobne da vrlo lako pređemo iz uloge brižne majke u ulogu šefice. Svim damama koje moraju da balansiraju između poslovnog i privatnog života kanal Holly Casto daće neophodnu inspiraciju i motivaciju. Zanimljivi video-prilozi o kućnim poslovima učiniće vam svakodnevicu zanimljivijom i posle gledanja ništa vam neće biti teško za rad. Osim o domaćinstvu, Holi će vam pokazati i kako da na poslu ostanete produktivne, ali i posle svih obaveza kako da izdvojite vreme samo za sebe. 

Linda Ryner

(Sve u vezi sa karijerom)

Kanal koji je posvećen pronalaženju rešenja za sve probleme u vezi sa karijerom - od toga kako da rukovodite zaposlenima, do toga kako da detaljno pripremite CV. Neki klipovi fokusirani su na veštine koje treba da razvijete da biste doslovno „razbili“ na poslu. Takođe, ukoliko imate bilo kakvih problema sa kolegama, ne brinite, jer saveti LR će vam pomoći kako da se izborite sa svim situacijama koje vas snađu. Na njenom kanalu pronaći ćete i razne motivacione intervjue, ali i vrlo jednostavna i korisna uputstva kako da se izborite sa svim što vas snađe na radnom mestu.

YouTube fun fact

*Svakog minuta, više od 100 video-klipova postavi se na YouTube

*Muzički spot „Gangam Style“ bio je toliko popularan da je srušio YouTube brojač pregleda i kasnije je ovaj program morao biti nadograđen.

*Najtraženiji tutorijal je „Kako da naučim da se ljubim“