Već nam je došao novembar i pitamo se kad nam je pre godina prošla. Napolju je sve hladnije, a pre nego što ceo naš enterijer poprimi novogodišnju dekoraciju, zagrejte se u domu uz šoljicu kafe i dobru seriju. Novembar je zapravo idealan mesec za to jer taman možete da odmorite i zagrejete se pre nego što krenu praznici u januaru. 

U nastavku donosimo nekoliko dobrih serija na koje se isplati utrošiti slobodno vreme tokom zime 2018. godine. 

The haunting of Hill house

Adaptacija kultnog romana Širli Džekson, dočekana je kao najjezivije ostvarenje ove godine. Radnja prati grupu braće i sestara koji su kao deca odrasli u najukletijoj kući u zemlji. Sada, kada su odrasli i primorani da se okupe zbog porodične tragedije nemaju izbora nego da se konačno suoče s duhovima njihove prošlosti – od kojih neki još uvek stanuju u njihovim glavama, a neki možda čak i u famoznoj kući…

Baby

Serija Baby je zapravo svojevrsan odgovor na seriju 'Skins'. Skins, kultna britanska serija, bila je hit zbog svoje iskrene i ponekad glamurozne slike o seksu, drogama i životu tinejdžera u Engleskoj, a 'Baby' odnosi taj koncept u Italiju.

The Kominsy Method

'The Kominsky Method' humorstična serija u kojoj glavnu ulogu igra poznati glumac Majkl Daglas. Dauglas igra nekadašnju glumačku zvezdu koji je sada postao učitelj glume. Serija se sastoji od osam epizoda, a potpisuje  je autor čuvene serije 'Dva i po muškarca', a na ekranima je možete pratiti od 16. novembra.

Clique

Nedostaje vam 'Gossip Girl'? Možda imamo alternativu. Clique je nova serija o vrlo atraktivnim tinejdžerima koji se bave vrlo čudnim i misterioznim stvarima. Serija na ekrane dolazi 7. novembra, a nama se čini savršenom za upotpunjavanje sivih jesenjih dana.

House of Cards

Napokon je došla završna sezona, a s obzirom na to da je izbačen glavi lik, Kevin Spejsi, ulogu beskrupuloznog političara Franka Andervuda preuzima njegova supruga Kleri. Takođe u finalnoj sezoni gledaćemo i neka nova glumačka pojačanja poput Dajane Lejn i Grega Kineara koji u seriji tumače blizance.

Izvor: Fashion.hr