Sudeći po prvim najavama, pred nama je veoma zanimljiva filmska jesen jer su na veliko platno stigli zanimljivi i uzbudljivi filmovi koji će vam ovo godišnje doba učiniti još intrigantnijim.

U nastavku pogledajte koja su to tri filma o kojima već mnogi pričaju zaista ih vredi pogledati...

# Pepermint

Dženifer Garner u svojoj najbolji ulozi do sada za koju je naporno trenirala. Film prati priču o majci koja se budi iz kome nakon stravičnog napada i saznaje da su joj tom prilikom ubijeni muž i ćerka. Kad shvati da sistem štiti ubice od pravde, njena životna misija postaje osveta suprugove i detetove smrti. Provodi godine trenirajući kako bi pravdu uzela u svoje ruke.

Pored Garnerove, u filmu glume Ričard Kabral, Džon Ortiz, Džon Galager i mnogi drugi.

# Udovice

Film Udovice je priča o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko, osim dugova koje su nasledile zbog kriminalnih aktivnosti svojihmuževa. Prava uzbudljiva priča nastake kada Veronika (oskarovka Vajola Dejvis), Alis (Elizabet Debicki), Linda (Mišel Rodrigez), i Bel (Sintija Erivo), preuzmu sudbinu u svoje ruke i smisle zaveru kako bi izgradile budućnost kakva ih odgovara. 

U ostvarenju Udovice uloge tumače i Lajam Nison, Kolin Farel, Robert Duval, Danijel Kaluja i Brajan Tajri Henri.

# Opatica iz pakla

Kada časna sestra u Rumuniji oduzme život, Vatikan će poslati dva sveštenika da istraže njenu smrt. Rizikujući ne samo svoje živote, već i veru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamernom silom u obliku iste demonske časne sestre koja je terorisala publiku u filmu "Prizivanje zla 2". Radnja ovog nastavka je smeštena u razdoblje pre "Prizivanja zla" i "Anabel", a glavne uloge tumače Tajisa Farmiga, Boni Erons i Šarlot Houn.