Nebrojeno puta tokom dana na društvenim mrežama naiđemo na fotografije savršenih zadnjica, a jedna influenserka odlučila je da otkrije istinu koja se krije iza takvih fotografija.

Naime, blogerka Rini Frey koju samo na Instagramu prati više od 100 hiljada pratilaca, uradila je jedan eksperiment sa ciljem da pošalje poruku svim devojkama da nikada ne treba da se upoređuju sa drugima i da vole svoje telo i prihvate ga onakvim kakvo jeste.

"Do ove transformacije zadnjice došla sam za samo 20 sekundi i zato nemoj te da verujte u sve ono što vidite na društvenim mrežama”, napisala je Rini Frey i pokazala kako njena zadnjica izgleda u 11:15, a kako minut kasnije.

"Lično, volim da vežbam, šetam i uživam u svemu tome, umesto da se fokusiram na to koliko mi je velika i zaobljena zadnjica, koliko mi je uzak struk ili šta god je već u tom trenutku u trendu po pitanju ideala lepote”, kaže Rini.

Tako na svom profilu redovno postavlja fotografije pre i posle poziranja, otkrivajući i da fotografije na društevnim mrežama ne oslikavaju realnost portretom na kom pokazuje svoj stomak u opuštenom stanju i kako on izgleda kada ga drastično uvuče i svom snagom zategne svaki mišić na njemu.

Zato devojke glavu gore, čak i ako nemate seksi zategnutu zadnjicu, ona na Instagramu može izgledati SAVRŠENO!