Pune fioke radnog stola, pažljivo spakovana torba, olovka pri ruci... Ništa ne zamenjuje spokoj koji imate kada se sve što vam je potrebno nalazi nadohvat ruke. Pored onih zaista osnovnih predmeta koje svakoga dana nosimo sa sobom (ključevi, mobilni telefon, gotovina ili kreditna kartica), postoji još jedna grupa predmeta koji su nam izuzetno važni.

Naravno, preživećete dan i ukoliko ih nemate pored sebe, ali mi vam predlažemo da probate da ih spakujete te ćete onda najbolje uvideti koliko često ste posegli za njima u toku jednog dana.

Podloga (puder) za lice

Bilo da ste od onih koji ujutru odvajaju punih 30 minuta za nanošenje šminke ili se pak češće opredelite za ulepšavanje u pokretu, puder koji je pogodan za tri različite namene, definitivno je proizvod koji treba da se nađe u vašoj torbi. Govorimo o podlozi koja je u formi stika: s jedne strane nalazi se mali sunđer a s druge je sam proizvod koji se lako izvlači. Formula je idealna za korišćenje u bilo kojoj prilici. Pogodna je za sitne popravke, konturisanje, kao i za kompletno pokrivanje ukoliko je to ono što preferirate. Ako ipak ne pronađete ovu korisnu stvarčicu, tonirana krema ili puder koji prekriva male nesavršenosti neka vam uvek budu pri ruci. 

Mali slatki notes

U današnjem gotovo digitalnom svetu, lepo je držati se i nečega analognog. Beležnica će zauzeti minimalan prostor i dokazano je korisna: kada imate neku fenomenalnu ideju koju treba da zabeležite, za kreiranje različitih shopping listi...

Nakit koji instant podiže svaku modnu kombinaciju

Iskrsli su vam iznenadni planovi sa društvom? Poslovni događaj? Pretvorite običan dnevni stajling u onaj prigodan za koktel u samo jednom koraku. Odaberite model u neutralnom maniru i čuvajte ih u mekanoj kesici tako da ih možete odložiti u unutrašnji džep vaše torbe sve dok vam ne zatrebaju.

Hajlajter koji će osvežiti i najumornije lice

Trik je u tome da ovaj produkt bude u bronzanom tonu. Savršen za letnje dane, pogodan je za korišćenje u prepodnevnim časovima, kao i u kasnijim satima nakon posla kada želite još malo da se osvežite i naglasite vašu šminku.

Žvakaća guma kao spas

Priznaćete da četkica za zube nije baš zgodna za nošenje, ali ovo ne znači da treba da se odreknete osećaja svežeg daha. Žvakaće gume sa ukusom mentola najbolji su izbor.

Ulje za zanoktice

Svaki ekspert za manikir reći će vam da je put ka čistim i glatkim noktima vodi preko ulja za zanoktice. Korišćenje ovog malog čarobnjaka na dnevnoj bazi dobra je navika, a lako ćete ga aplicirati dok stojite u bilo kakvom redu ili se vozite prevozom u toku saobraćajne gužve.  

Priredila: Natalija Knežević